Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
de eerste de tweede de derde

Welkom

 

Top Ongedierte-bestrijding & Vogelwering

is gespecialiseerd in de bestrijding en wering van alle soorten ongedierte.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen op ons rekenen. Doe uw voordeel met onze uitgebreide certificering en snelle service tegen een scherp tarief.

 

 

 

bedrijfspand

 

Voedingssector,  agrarische bedrijven & industrie panden

Wij zijn IKB PSB gecertificeerd en CPMV gediplomeerd.
Wij werken volgens de regels van HACCP, dit betekent dat we aan de strengste eisen voldoen.

Ook voor bedrijven in de agrarische – en voedingssector waar hygiëne en voedselveiligheid de hoogste prioriteit hebben is ongedierte een belangrijk aspect. Ook hier  maken wij een ongediertebestrijdings plan op maat.

 

 

Particulier

 

Woonhuizen en kleine opslag

Ook voor particulieren staan wij klaar.
of het nou om Mierenbestrijding, Wespenbestrijding, Vliegenbestrijding of Houtwormbestrijding gaat, wij helpen u er snel, veilig en effectief vanaf. Dit zijn vaak eenmalige bestrijdingen.

 

 

   
   

 

 

   

Houtworm boktor

 

Houtwormbestrijding

Wij zijn gespecialiseerd in houtwormbestrijding wij bestrijden o.a. de huisboktor, gewone houtwormkever, heipaalkever, spinthoutkever en de zachte houtwormkever. Wanneer wij constateren dat het een houtworm is hanteren wij diverse stappen om de houtworm volledig uit te schakelen. 

 

 

 
  

Muizen en ratten

 

Muizen en ratten overlast

Een van de meest voorkomende problemen zijn wel overlast van muizen en/of ratten. Top-ongediertebestrijding bekijkt altijd eerst wat voor weringsmaatregelen er genomen kunnen worden, wanneer dit duidelijk is kan de bestijding beginnen tegen de muizen en/-of ratten. De bestrijding gebeurt doormiddel van gif en/-of klemmen.

 
 

Wespen

 

Wespenoverlast?

Bij het vinden van een wespennest is het belangrijk dat u zelf rustig en kalm blijft! Het is belangrijk dat u het nest laat verwijderen door een wespenbestrijder (i.v.m. gevaar) Wij van Top-ongedierte bestrijding kunnen voor u binnen 24 uur veilig en effectief het nest verwijderen. Bel voor meer informatie 06-13869827

 

 

  •  Lees meer over houtworm/boktor
   
  • Lees meer over wespen